LOCATIE BIJEENKOMSTEN

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM, Steenwijk

0521 - 514004

Of neem contact op voor meer informatie

 
Beste belangstellenden,

Het nieuw programma voor het seizoen '22 en '23 vordert gestaag.
De bestuursleden Wilma van der Linden en Mieke Baneke hebben inmiddels 6 sprekers gecontracteerd.
De benodigde informatie die we van de sprekers moeten krijgen is aan hen gevraagd. Zo gauw deze informatie beschikbaar is komt het op deze website.

De eerste spreker van het nieuwe seizoen:
Op 28 september 2022 zal Paul van Tongeren (Denker Des Vaderlands) spreken. 
Zie: https://www.filosofischcafesteenwijkerland.nl/Agenda/lezingen. 

Indien u eerder al toegangskaarten voor een andere voorstelling hebt gekocht, kunt u deze voor een volgende voorstelling gebruiken of via De Meenthe het besteedde bedrag terug krijgen.

Als u vragen/opmerkingen of suggesties hebt, dan vernemen wij die graag via een antwoord op dit bericht of via de keuze “Contact” van de website: https://www.filosofischcafesteenwijkerland.nl/Contact

Wij hopen u weer te ontmoeten.
 
Een hartelijke groet namens het bestuur van het Filosofisch Café Steenwijkerland.
  

P.S, Kaartverkoop á € 10,-,  kunt ook via onze website benaderen. U wordt dan direct gekoppeld aan de website van De Meenthe om daar te kunnen reserveren.

FCS

Onze missie

De missie van de stichting filosofisch café Steenwijkerland is, voor een zo breed mogelijk publiek, de filosofische denkbeelden over traditionele filosofie en actuele maatschappelijke ontwikkelingen aan te reiken door middel van voordrachten door sprekers. Het filosofisch café...…….

Lees meer >

 

Steun ons

Het Filosofisch Café Steenwijkerland is voor haar continuïteit afhankelijk van opbrengsten van lezingen, subsidies en donaties.    Waardeert u de activiteiten....

Lees meer...>