Verslag lezing door Frank Meester op 25 januari 2023

Filosofisch café Steenwijkerland
Steenwijk, 25 januari 2023

Frank Meester 

Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen

Op 25 januari 2023 heeft filosoof Frank Meester op uitnodiging van het Filosofisch Café Steenwijkerland een lezing gegeven over het onderwerp: inconsequentialisme. De lezing is gebaseerd op het boek dat Frank Meester in september 2022 publiceerde over dit onderwerp met als titel: Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen.

Frank Meester heeft zijn lezing ook op andere locaties in het land gegeven. Hiervan zijn opnames gemaakt. Wilt u de lezing terug horen of wilt u de lezing beluisteren omdat u niet in de gelegenheid was om aanwezig te zijn, dan verwijzen wij u naar YouTube waar een opname te vinden is van de lezing die Frank Meester over dit onderwerp heeft gegeven op 3 mei 2022 in Utrecht (www.youtube.nl --> lezing Frank Meester).

 Hieronder volgt een korte samenvatting van de inhoud van het boek Waarom we de wereld niet rond kunnen krijgen:

Publieksfilosoof Frank Meester schreef een pleidooi voor een lichter leven waarin we niet altijd consequent hoeven te zijn. Het boek kan beschouwd worden als een filosofisch zelfhulpboek dat je helpt om met meer lichtheid in het leven te staan. Iedereen kent de situatie waarin je probeert consequent te zijn, maar tevergeefs. Frank Meester laat zien waarom dat ook niet anders kan. Er is altijd iets wat aan onze principes ontsnapt, hoe we ons best ook doen. Dat zullen we moeten accepteren. Het boek is bedoeld voor iedereen die het leven serieus neemt, maar niet te serieus.

Voor verdere informatie over Frank Meester verwijzen wij naar zijn website www.burofludo.nl

Verslag lezing door Frank Meester op 25 januari 2023
31-01-2023
Verslag lezing door Frank Meester op 25 januari 2023

LOCATIE BIJEENKOMSTEN

Rabo Theater De Meenthe
Stationsplein 1
8331 GM, Steenwijk

0521 - 514004

Of neem contact op voor meer informatie