Ronald Hunneman

De correcte naam is Ronald Hünneman (website pakt de ü niet in de header)
30 maart 2022 om 20:00 uur.
Locatie: Theater De Meenthe, te Steenwijk.

 

Theatervoorstelling "Pijnlijke contacten"

Mensen zijn sociale dieren. Ze leven met elkaar in grote en kleine groepen. Ze werken, feesten, en zingen samen, maken ruzie, houden elkaar voor de gek, roddelen, voeden op, onderwijzen, wedijveren, beminnen, bekritiseren,, geven leiding en volgen aanwijzingen op. De vermakelijke voorstelling gaat over onze sociale behendigheid, zoals beschreven in zijn nieuwste boek: "Pijnlijke contacten".

Biografie: Ronald Hünneman

Ronald Hünneman (www.ronaldhunneman.com) studeerde filosofie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is werkzaam als docent, onderzoeker en theatermaker. Hij gaf, onder andere, elf jaar les aan de studie Kunsten, Cultuur en Media. Daarvoor was hij dertien jaar werkzaam als groepsleerkracht op het cluster IV onderwijs (ZMOK). Vorig jaar speelde hij zijn voorstelling De Flutfilosoof op diverse plaatsen in het land. Deze zomer draait zijn voorstelling Een Vlucht in Genot vijf dagen op het Noorderzonfestival 2019 (van 20 tot en met 24 augustus 2019).

Zijn boek "Pijnlijke Contacten" verschijnt op 22 juni 2021. In het boek wordt de theorie van sociale behendigheid duidelijk uitgelegd, en gekoppeld aan vele praktijkvoorbeelden (296 pagina's). 

Klik hier om tickets te verkrijgen via De Meenthe

Ronald Hunneman
Activiteit
Ronald Hunneman - 30-03-2022